Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kik vagyunk mi?

A Green-Eko nem csak egy vállalkozás, hanem egy különálló brand. Célunk az, hogy a branddel azonosítható legyen a szakértelemmel összeállított tisztítás-technológiai portfólió, amellyel a piaci szereplőket professzionális támogatásban tudjunk részesíteni, illetve a mindennapi munkavégzésre kínálunk hatékony megoldásokat. Több éves piaci tapasztalatunk volt segítségünkre abban, hogy olyan megoldást tudjunk összeállítani, amivel könnyebb, hatékonyabb és gazdaságosabb lesz a higiénia kivitelezése. Mindezt miért? Mert felismertük a mai piac igényét, követelményét egy fenntarthatóbb gazdaság működésére. A jövő tisztaságára nyújtunk megoldást!

 

Mi a küldetésünk?

Mi más lehetne a legfontosabb szempont ezek után, mint a környezettudatosság elvének követése! Ezt szem előtt tartva hozzájárulunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Ugyanakkor célunk az is, hogy növeljük a takarítás hatékonyságát, az ezzel járó költségeket a minimálisra csökkentsük. A takarítás mellett nagy hangsúlyt fektetünk meglévő padlójának állagmegóvására, szükség esetén felújítására vagy hibajavítására. A modern Kristálypad technológiának köszönhetően, ezeknek az elvárásoknak mind megfelelünk.

 

Mivel foglalkozunk?

Célunk partnereink részére, olyan takarítás-technológiai megoldást kínálni, amelyet előzetesen, konkrét helyszínen, mintakészítés alapján nyújtunk. Ha minőségi takarítógépre van szüksége, egyszerű és kényelmes megoldást keres, akkor a Green-Eko által forgalmazott takarítógépek és kristálypad technológia a válasz a kérdésére! A kristálypad technológia egy forradalmian új, környezetbarát megoldás a karcolódott, elhasznált felületek napi karbantartásához, tisztításához. Mindezt káros vegyszerek nélkül. A kristálypadek a következő takarítógép márkákon használhatóak: Gaomei, Tennant, Kearcher, Taski, Nilfisk, Hako, Comac!

A forgalmazott takarítógépek raktárról a készlet erejéig azonnal elvihetőek, akár vásárlással akár bérléssel (napi vagy hosszú távú bérlési lehetőség).

Személyre szabjuk az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást!