Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kristálypad technológia alkalmazása!

Ipari park, bevásárló központ, kórház, iskola vagy esetleg raktárépülete van? Szeretné, ha a padló mindig tiszta és fényes lenne? Ön is szem előtt tartja a környezetkímélő technológia alkalmazását? Szeretne egy fenntarthatóbb életet és fontos cége számára a környezettudatos takarítás?

Szeretne egy fenntarthatóbb életet és fontos cége számára a környezettudatos takarítás?

Pontosan ezekre jelent megoldást a Kristálypad technológia alkalmazása, amely minden takarítógép típushoz használható. Gaomei gépeink széleskörű választékából biztosan találunk az Ön igényeinek megfelelő gépet. Íme néhány gépajánlat:  

  1. Gyalogkíséretű súroló-szívógép kiváló választás iskolák, kórházak tisztítására, de bármilyen szilárd burkolatú felületen használható. Kompakt ráülős seprő-súroló gépet is ajánljuk, hogy a nagyobb területeket, pl: futópályákat könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban tisztán tarthassuk. (56BT, 50B)

 

  1. Csarnok vagy ipari parkok külső-belső takarítására keres megoldást? Gaomei ráülős súroló-szívógépeink és seprőgépünk a segítségére lesznek! 8000 – 20 000 m2 közötti területre ajánljunk, hiszen energiatakarékos üzemmódban akár 6 órán keresztül is működőképesek gépeink. (GM110BT85, GM160, S1900D)

 

  1. Garázsok, raktárak, ipari csarnokok, bevásárló központok közösségi tereinek takarításhoz ajánljuk a Gaomei ráülős és gyalogkíséretű gépeinket, melyek alkalmasak közepes és nagy terület tisztántartásához. Energiatakarékos üzemmóddal hosszabb, több órás üzemidő. (GM130, GM50B)

 

  1. Béreljen professzionális takarítógépet, akár pár napra vagy hosszabb időszakra, amellyel eseti vagy rendszeres takarítási feladatait is el tudja látni! Gaomei gépeink széleskörű választékából ajánlunk az igényeinek megfelelő gépet! A kicsitől egészen a nagy területekig tudunk az Ön számára egytárcsás, gyalogkíséretű vagy ráülős gépet is biztosítani. (56BT, 50B, GM130, GM160, GM110BT85)

 

Kiegészítésként minden felület karbantartásához javasoljuk a Maintenance padeket! Válasszon gépajánlataink közül, kérje szaktanácsadásunkat és ajánlatunkat!