Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiter

 

Gazdaságos, hatékony, professzionális tisztítás?
Válassza a Kiter sokoldalú termékkínálatát!

 

Az Eko-trendnél elsőrangú a környezettudatosság elvének követése az, hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Célunk, hogy a takarítás hatékonyságát növeljük, a vele járó költségeket pedig minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében kutattunk és találtunk olyan takarítási technológiákat, amelyek minden elvárásnak megfelelnek. Termékeinkkel valós iparági problémára nyújtunk megoldást.

 

Takarítócége van? Éttermet, szállodát, irodákat, esetleg kórházat üzemeltet? A nagy alapterületű terek takarítása is lehet költséghatékony és eredményes. Ha minőségi, gazdaságos tisztítószereket keres, és a környezetvédelem is fontos számára, válassza az Eko-Trend által forgalmazott Kiter professzionális termékeit. Olasz minőség, alacsonyabb fogyasztás és széles termékválaszték! Válassza a gazdaságos kiszerelést, csökkentse a kiadásokat és növelje az alkalmazottak hatékonyságát!

 

A Kiter termékeivel egyszerű és hatékony az ipari takarítás. A cég elismert vezető szerepet tölt be a padlók, valamint nagy felületek kezelésére és védelmére szolgáló termékek előállításában és gyártásában. Harminc évre visszanyúló tapasztalatával és folyamatosan megújuló technológiai hátterével garantálja a minőségi termékeket. A laboratóriumi kutatások, a termelés folyamatos ellenőrzése és a hatalmas géppark még inkább növeli ezt a remek minőséget. Termékeikkel a vállalati, nagy területet lefedő takarítás is lehet környezettudatosabb, hiszen a Kiter nagy figyelmet fordít a környezetvédelemre, megfelel az érvényben lévő jogszabályoknak és EU előírásoknak. A vállalat nagy termelési kapacitásának köszönhetően kielégíti a legösszetettebb megrendelői elvárásokat is, partnereinket különböző termékkategóriában széleskörű választék várja. 

 

Kiter termékeink Kérdése van?