Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Germstar adagoló gömb induló szett, asztali állvánnyal (kék-fehér)

45.720 Ft
Menny.:db
Cikkszám: eszk011
Szállítási díj: 3.810 Ft
Várható szállítás: 2023. október 09.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A szett tartalma:

  • 1 db érintés nélküli adagoló gömb
  • 1 db 946 ml-es utántöltő
  • 1 db asztali állvány
  • 4 db elem

Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő adagológömb

Az orvosi területeken, rendelőkben, különösen a szemészeten, ahol többször nyúlunk a szemhez - nem is kell mondani, mennyire fontos a maximális kézhigiénia. Alapvető fontosságú tehát, és nemcsak vírus vagy járványidőszakban! Akkor persze még fokozottabban kell védeni magunkat, bőrünket a kórokozóktól,- hiszen a vírusok is érintéssel és cseppfertőzéssel terjednek. Leginkább a kezeinkkel visszük át egymásra, sok esetben saját magunkra az itt- ott, utcán kapaszkodókon, nyilvános mosdókban összeszedett baktériumokat, fertőzést. Különösen igaz ez az utcáról hozzánk betérő vendégek, betegek esetében, hiszen rendkívül fontos számukra és számunkra is, hogy megfelelő higiéniai védelemben részesüljenek egy optikai vagy szemészeti szalonban.

A Germstar érintés nélküli fertőtlenítő adagoló rendszert a Germstar termékek érintés nélküli adagolásához fejlesztettük ki. A stílusos, gömb formájú, szenzoros, érintés nélküli adagolórendszeres kézfertőtlenítő alá csak alátartjuk a kezünket, és az a pontosan szükséges, előre beállított, kívánt mennyiséget adagolja tenyerünkbe, melyet csak összedörzsölünk és már kész is a 3 órás maximális védettség minden vírus, kórokozó ellen! A kívánt adagolási mennyiség bármikor állítható 0,7 ml-től 5 ml-ig, a kívánt felhasználási terület és mennyiség függvényében. Normál kézméret esetén a 0,7 ml kézfertőtlenítőszer már biztosítja a 99,99 %-os antibakteriális védelmet. Ezzel a beállítással egy utántöltő által adagolt mennyiség 1350 körülbelül fertőtlenítéshez, "kézmosáshoz" elegendő. Egy praktikus ötlet: Az adagoló önmagában is megvásárolható, és falra felszerelhető - akár otthon, akár az Ön üzletében, szalonjában! Ehhez biztosítjuk a megfelelő csavarokat, illetve rendelhetők hozzá különböző állványok, igénytől függően! Kérjük, tekintse meg az állványokat is a kiegészítő termékeink alatt!

A gömbforma merev műanyagból készül, több színben elérhető. Teteje átlátszó, így figyelemmel követhető az utántöltő tasak állapota.

Használata: Az adagolási művelet mikrochip által vezérelt: a beépített infravörös szenzor érzékeli a kéz mozgását, majd a speciális mágnes szelep a kézfertőtlenítő folyadék pontos adagolását végzi. Kezünket a gömb formájú, 20 cm-es átmérőjű adagoló alá helyezve a fertőtlenítő/kéztisztító folyadék automatikusan folyik a tenyerünkre. A speciális összetételű kézfertőtlenítő és a gravitáción alapuló technológiának köszönhetően az adagolás minden esetben cseppmentes.

Működtetése: Az adagoló szenzoros érzékelése 4 db D-típusú elem segítségével működik. A jó minőségű elemek 2 évig, illetve 50.000 kézfertőtlenítésre biztosítják a zajmentes üzemelést. Az elemcsere szükségességét a szenzor piros jelzése mutatja. A rendszerben nincs mozgó alkatrész, működése környezetbarát, zajmentes és energiatakarékos. A megfelelő kézhigiénia megteremtésével Ön tehát nemcsak saját magát, de környezetét is megóvhatja a rettegett fertőzés ellen! 

A gömb tehát: Utántölthető, és falra, asztalra tehető, vagy állványra is rögzíthető. Olvassa el termékleírásainkat az Utántöltő termékek illetve a Kiegészítő termékek menüpontok alatt, vagy kérje személyesen kollégánk segítségét, aki az Önök kérésére személyesen is megmutatja a termék használatát, valamint bővebb tájékoztatót is tud adni.
 

Germstar kézfertőtlenítő nagy gömb adagolójához tartozó kiegészítő asztali állvány.

Fehér műanyagból készült állvány, amely tartja, magát az adagoló gömböt. Asztali állványnak nevezzük, mert elsősrban asztalra kihelyezhető - mely jól jön egy óvodai vagy kisiskolai foglakozáson, egy munkahelyi megbeszélésen, egy fogászati rendelőben vagy a kozmetikában, - vagyis minden olyan helyen, ahol egy kisebb csoport, közösség gyűlik össze. Az asztali használat mellett az állvány falra szerelhető tálcaként is funkcionálhat a gömb alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.