Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gépvásárlás

 

Profi takarítógépet vásárolna, vagy inkább bérelne, mert nem szeretne nagyobb összeget elkölteni? A Green-Eko többféle megoldást kínál Önnek.

A Green-Eko az FM Unity cégcsoport tagja, amely teljeskörű, minőségi és rendkívül jó egyedi ár/érték arányban kínál létesítmény-üzemeltetési szolgáltatást a magyar piacon. Valós iparági problémákra nyújtunk költséghatékony, környezettudatos, professzionális megoldást termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. 

A Green-Eko-nál kiváló ár/érték arányban vásárolhat vagy bérelhet GAOMEI takarítógépeket, továbbá teljeskörű szervizhálózatot biztosítunk.

Kinek ajánljuk?
Cégek, lakóházak, lakóparkok, ipari létesítmények, bevásárlóközpontok részére, irodai, egészségügyi, üzemi és közintézményi felhasználásra, vagy magáncélra is a legjobb gépeket kínáljuk.
 

Mi kell tudni a GAOMEI termékekről?

A GAOMEI a Tennant cégcsoport leányvállalataként a világ egyik vezető takarítóeszköz gyártója, 20 éve fejleszti és korszerűsíti termékportfólióját és széleskörű gépparkkal áll a megrendelők rendelkezésére. 


Miből áll a gépparkunk?

  • Porszívó, ipari porszívó
  • Szőnyeg, kárpit tisztítógép
  • Egytárcsás súrológép
  • Gyalog kíséretű súrológépek
  • Ráülős súrolóautomaták
  • Seprőgépek
  • Magasnyomású mosó
  • Ipari levegő fúvógép

 

Milyen szerviz szolgáltatást nyújtunk?

Megrendelőinknek a megvásárolt magas minőségű GAOMEI takarítógépekhez a garancia idejére, teljesen díjmentesen biztosítjuk az ADEMA TOOLS szerviz alkalmazást. Segítségével jelentősen lerövidíthető, egyszerűsíthető a szervizelés folyamata és még költségkímélő is. A megrendelők a rendszert kedvező áron bérbe is vehetik a többi gép működtetéséhez. Ha komplett szerviz szolgáltatásra szerződik velünk, díjmentesen biztosítjuk a rendszert. 
Az alábbi márkák szervizelését vállaljuk: GAOMEI, Tennant, Kärcher. A szervizelés idejére cseregépet biztosítunk szintén kedvezményes áron, így a takarítási feladatokkal nem kell leállnia. 

 

Kérése beérkezését követően szakembereink haladéktalanul felveszik Önnel a kapcsolatot. 
Elfogadom és tudomásul veszem, hogy az üzenet elküldésével a Eko-trend Kft. személyes adataimat az ajánlatkéréssel kapcsolatban kezeli, az Adatvédelmi nyilatkozatban leírtak szerint. 
Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek. A munkát keresők ne ezt az oldalt használják.