Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felületkezelési ágazat

Gondot jelent ipari területének takarítása, a felületek karbantartása?

Válassza a Green-Eko által nyújtott takarítási felültkezelés szolgáltatást, mely megoldást kínál különböző felületek esztétikai és fizikai javítására, a hidegburkolatok tisztítására és polírozására.

Többek vagyunk, mint egy takarító cég!

Ha minket és felületkezelési szolgáltatásunkat választja, garantáltan jelentős többletköltségek nélkül, költséghatékonyan és környezetkímélően varázsoljuk ismét tisztává a különböző felületeket.

Az Ön igényeihez igazodva nyújtjuk a legjobb megoldást felületkezelési szolgáltatásunkkal, mindezt kristálypad technológiával.

Legyen szó akár takarítási, akár karbantartási szolgáltatásunkról, kizárólag professzionális takarítógépeket és magas minőségű termékeket használunk.

Válassza a kristálypades technológiát a hagyományos nejlon padekkel szemben, akár a mindennapi takarítás során is, hiszen használatuk könnyebb, bármilyen padló felületen alkalmazható. A kristálypadek mechanikusan kezelik és tartják tisztán a padlót mindezt vegyszerek használata nélkül, csupán víz használatával.

Szeretne a saját szemével meggyőződni erről a takarítási technológiáról?

Különféle keménypadló típusokon készítünk Ügyfeleinknek 1-2 nm-es próba felületkezelést. A felületkezelési eljárással meg tudjuk mutatni, hogy milyen környezettudatos és költséghatékony megoldás alkalmazásával tudja a padlóját megóvni és az eredeti állapothoz hasonló fényes, tiszta felület létrehozni.

Olvasson tovább és kérdés esetén keressen minket bizalommal!