Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felületkezelés gyémánt-paddel!

Válassza a forradalmian új, környezetbarát Kristálypades megoldást a karcolódott, elhasznált felületek napi karbantartásához, tisztításához a káros vegyszerek és hagyományos padek használata helyett. Használatával csökkentheti a munkaerő, idő és fenntartási költségeket, az eredmény pedig hosszan tartó fényesség és jobb takarítási élmény.

A Kristálypad egyedülálló, mert

  • vegyszermentesen távolítja el az erősen letapadt szennyeződéseket, lerétegződéseket, felszedhetetlen régi bevonatokat
  • a súrolókorongok billiónyi mikroszkopikus kristályszemcsével rendelkeznek, amik rugalmasan követik le a padló textúráját, hatékonyan szedik ki a letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből
  • környezettudatos megoldás, mert egy kis víz hozzáadásával fényesre polírozható a régi, karcokkal teli padló
  • költséghatékony módszer, nem csak energiát, de vizet és időt is megspórol

 

 

A professzionális, költséghatékony, környezettudatos és kiemelt minőségű módszer eszközeit a Green Eko-Trend Kft biztosítja, a felületkezelés folyamatát Taképszolg Kft munkatársai látják el. Kipróbált technológia és valós iparági problémákra nyújtott segítség jellemzi cégcsoportunkat.

Felejtse el a mély karcolásokkal teli műgyantapadlót! Az innovatív gyémánt technológia mikroszkopikus méretű gyémántokkal töltött súrolópadekkel, mechanikusan tisztítja a padlót, melynek köszönhetően a hajszál- és nagyobb karcolásokat is eltűnteti. 

 

Kérje ajánlatunkat a környezettudatos, költséghatékony technológiára!