Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green-Eko – megoldás a takarítási kérdésekre!

Hamarosan megújult külsővel, új névvel, régi és új szolgáltatásokkal találkozhatnak régi és új ügyfeleink egyaránt.

Milyen néven keressenek minket a jövőben?

A Green-Eko nem csak egy vállalkozás, hanem egy különálló brand.

Célunk az, hogy a branddel azonosítható legyen a szakértelemmel összeállított tisztítás-technológiai portfólió, amellyel a piaci szereplőket professzionális támogatásban tudjuk részesíteni, illetve a mindennapi munkavégzésre kínálunk hatékony megoldásokat. A rendszeres feladatok mellett mindenki kap kihívásokat, pl. Graffiti eltávolítás, Térkő tisztítása stb.  amelyet szeretne költséghatékonyan, gyorsan, a legkisebb emberi erő ráfordításával megvalósítani. Ebben is megoldást tudunk nyújtani Önnek, Vállalkozásának és / vagy Ügyfeleinek.

Több éves piaci tapasztalatunk volt segítségünkre abban, hogy olyan megoldást tudjunk összeállítani, amivel könnyebb, hatékonyabb és gazdaságosabb lesz a higiénia kivitelezése. 

Mindezt miért? Mert felismertük a mai piac igényét, követelményét, egy fenntarthatóbb gazdaság működésére.

 

Környezettudatosság – hatékonyság – gazdaságosság!

A legfontosabb szempontunk a környezettudatosság elvének követése, ezt szem előtt tartva hozzájárulunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Ugyanakkor célunk, hogy növeljük a takarítás hatékonyságát és az ezzel járó költségek csökkentését. 

A takarítás mellett nagy hangsúlyt fektetünk meglévő padlójának állagmegóvására, szükség esetén felújítására vagy hibajavítására. 

Ma már a takarítás alatt több dolgot értenek, várnak el a megrendelők pl. padló állag megóvását, gyors és hosszan tartó tisztaságot, felületek, légterek fertőtlenítését stb., mindenre gyors és olcsó megoldást keresnek mind a megrendelők, mind a vállalkozók. 

A modern Kristálypad technológiának köszönhetően, a padlók tekintetében ezeknek az elvárásoknak megfelelünk, fertőtlenítés esetében a Bacoban ad megfelelő védelmet a vírusok, a baktériumok és gombák ellen. 

Rendelkezünk környezettudatos, hagyományos vegyszeres, nanotechnológiás megoldásokkal!

Mire nyújt megoldást a Green - Eko?

Akár előzetes, konkrét helyszínen végzett mintakészítés alapján kínálunk takarítás-technológiai megoldásokat. (pl. padló tisztítás, karbantartás, homlokzat takarítás, üvegfelületek 12 m magasságig környezetkímélő technológiával.)

Minőségi takarítógépeket forgalmazunk akár vásárlásról, akár bérlésről legyen szó.

Az elhasznált felületek napi karbantartásához, tisztításához pedig a forradalmian új, kristálypad technológiát biztosítjuk.

Takarítási csomag- és technológia összeállítása, amely költségcsökkentést (anyagfelhasználás), a munkaerő hatékonyságának a növelését is tartalmazza.

Ha bővebb információt szeretne szolgáltatásainkról, keressen minket bizalommal: info@green-eko.hu 

Hamarosan várja Önt a Green-Eko!