Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Green-Eko – megoldás a takarítási kérdésekre!

Hamarosan megújult külsővel, új névvel, régi és új szolgáltatásokkal találkozhatnak régi és új ügyfeleink egyaránt.

Kristálypadek a mély karcok ellen!

Ha fontos Önnek és cégének a környezetvédelem! Ha szeretné a takarítási költségeit fixen tervezni a rohanó és folyamatosan változó világban! Ha nehezen tudja kiszámolni a takarítási szolgáltatás díját az állandóan változó vegyszer és tisztítószer árváltozások miatt, akkor válassza az Eko-Trend professzionális, költséghatékony, környezettudatos és kiemelt minőségű szolgáltatását, az EZshine Kristálypades megoldását!

Kristálypad technológia alkalmazása!

Ipari park, bevásárló központ, kórház, iskola vagy esetleg raktárépülete van? Szeretné, ha a padló mindig tiszta és fényes lenne? Ön is szem előtt tartja a környezetkímélő technológia alkalmazását? Szeretne egy fenntarthatóbb életet és fontos cége számára a környezettudatos takarítás?

Felületkezelés gyémánt-paddel!

Válassza a forradalmian új, környezetbarát Kristálypades megoldást a karcolódott, elhasznált felületek napi karbantartásához, tisztításához a káros vegyszerek és hagyományos padek használata helyett. Használatával csökkentheti a munkaerő, idő és fenntartási költségeket, az eredmény pedig hosszan tartó fényesség és jobb takarítási élmény.